Bekendmakingen

Hoe weet u of uw buurman een omgevingsvergunning heeft aangevraagd? De gemeente vindt het belangrijk u goed te informeren over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Op deze pagina van www.overheid.nl vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Aalsmeer.
Op deze pagina van www.overheid.nl kunt u zelf zoeken naar berichten over uw buurt door uw postcode of plaatsnaam in te vullen. U vindt hier ook de berichten van andere organisaties, zoals de provincie, waterschappen en regionale samenwerkingsorganen.
Op deze pagina van www.overheid.nl kunt u zoeken naar berichten op de kaart. Dat kan op postcode of plaatsnaam of op onderwerp.

Meld u aan op deze pagina van www.overheid.nl en u ontvangt informatie over bekendmakingen ook per email.
U kunt ook een app gebruiken om de bekendmakingen in te zien. De overheid heeft een app ‘Officiële Bekendmakingen’. Deze app kunt u vinden in de Appstore of in de Google Playstore en is gratis te downloaden.

Voorlopig blijft de gemeente bekendmakingen ook nog op de mededelingenpagina in de krant plaatsen. En u kunt bij de balie Bouwen & Vergunningen op het gemeentehuis alle omgevingsvergunningen opvragen en inzien. Onder een omgevingsvergunning vallen zaken zoals (ver)bouwen, kappen, milieu, monumenten, natuur en ruimte.
Hieronder vindt u de digitale bekendmakingen van de verordeningen tot van de gemeente Aalsmeer tot 4 november 2015 en de bekendmakingen zoals die zijn gepubliceerd in de Nieuwe Meerbode.

2015

2014

Laatst gewijzigd: 02-11-2015