Routebeschrijving

Vanaf de A4 Den Haag - Schiphol/Amsterdam

Vanaf de A4 Den Haag-Schiphol/Amsterdam U neemt de afslag Hoofddorp/Aalsmeer. Aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf de N196 op. Na de brug over de Ringvaart bij 2e verkeerslicht rechtsaf de Van Cleeffkade die na de bocht overgaat in de Stationsweg. Na een paar meter ziet u aan uw linkerhand het gemeentehuis.
Zie hieronder voor plattegronden.

Vanaf de A9 Alkmaar - Amsterdam

Vanaf de A9 Alkmaar - Amsterdam U neemt de afslag A5 richting Hoofddorp/Rotterdam/Den Haag. U neemt nu de afslag Hoofddorp/Aalsmeer. Aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf de N196 op. Na de brug over de Ringvaart bij 2e verkeerslicht rechtsaf de Van Cleeffkade die na de bocht overgaat in de Stationsweg. Na een paar meter ziet u aan uw linkerhand het gemeentehuis.
Zie hieronder voor plattegronden.

Vanaf de A2 Utrecht - Amsterdam

Vanaf de A2 Utrecht - Amsterdam U volgt de A2 richting Amsterdam. Op de A2 neemt u de afslag Hilversum/Vinkeveen. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf de N196 op richting Mijdrecht/Haarlem. Via Mijdrecht en Uithoorn komt u in Aalsmeer. Na de kruising Legmeerdijk/N196 (rechts bloemenveiling)neemt u bij het vijfde verkeerslicht de afslag linksaf. U rijdt dan op de Van Cleeffkade die na de bocht overgaat in de Stationsweg. Na een paar meter ziet u aan uw linkerhand het gemeentehuis.
Zie hieronder voor plattegronden.

Vanaf de A9 Weesp/Almere

U neemt de afslag Aalsmeer. Aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf de Fokkerweg N232 op. Dan de N201 (richting Hoofddorp naar de N196. Hier links af. Na de brug over de Ringvaart bij 2e verkeerslicht rechtsaf de Van Cleeffkade die na de bocht overgaat in de Stationsweg. Na een paar meter ziet u aan uw linkerhand het gemeentehuis.
Zie hieronder voor plattegronden.

Parkeren

U kunt op het Raadhuisplein met gebruik van een parkeerschijf 1,5 uur gratis parkeren in het blauwe zone-gebied. Bij onvoldoende parkeerplaatsen kunt u op de Stationsweg iets verder doorrijden. U kunt dan over de brug rechts langs het water parkeren of in de Gerberastraat, tweede afslag over de brug links.

Openbaar Vervoer

U kunt gebruik maken van buslijnen uit de richtingen:
Utrecht, Haarlem: 140
Hoofddorp: 79 en 140
Schiphol: 198
En uitstappen op halteplaats Drie Kolommenplein.
Amsterdam: 172, uitstappen Hortensiaplein. Daarna 7 minuten lopen.

Voor informatie over tijden kunt u de Openbaar Ververvoerlijn bellen, tel. 0900 - 92 92 of kijken op: http://www.9292ov.nl/