Open dag cultuurpunt woensdag 20 september van 14.00 tot 16.00 uur

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders zijn van harte welkom op woensdag 20 september bij het Cultuurpunt, Markstraat 19a, boven de bibliotheek. Cultuurpunt Aalsmeer organiseert die middag een gratis open huis met verschillende leuke proeflessen! Kom gezellig langs en doe mee met jongleren, zingen, keyboard-en gitaarspelen, DJ-en en meer! Wie weet is het iets voor jou en kun je nog aansluiten bij één van de korte cursussen!
Wil jij cultureel of creatief bezig zijn na schooltijd, maar weet je nog niet zo goed wat je precies wilt? Kom dan woensdag 20 september naar de open dag.

Nieuw cursusseizoen

Op maandag 9 oktober start het nieuwe cursusseizoen van Cultuurpunt Aalsmeer. In deze korte, oriënterende cursussen van negen weken kunnen kinderen kennismaken met de beginselen van muziek, musical, circus, graffiti en DJ. De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de naschoolse tijd. Het cursusaanbod is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op http://www.cultuurpuntaalsmeer.nl. Ook het inschrijfformulier is daar te vinden.
Cultuurpunt Aalsmeer bestaat deze maand alweer vier jaar. Sinds die tijd verzorgt zij een paar keer per jaar korte, oriënterende cursussen van 9 weken voor basisschoolleerlingen. Inmiddels zijn cursussen als ‘Ontdek je talent op een instrument’, ‘musical’ en ‘DJ’ echte all time favorites geworden, maar er zitten ook een aantal hele gave nieuwe cursussen aan te komen. Zo heeft het Cultuurpunt ‘circus’, ‘groepsles gitaar’, ‘groepsles keyboard’, ‘graffiti’ en ‘kleutermuziek’ toegevoegd aan haar aanbod dat van start gaat in de week van 9 oktober. Om kennis te kunnen maken met dit (nieuwe en vertrouwde) cursusaanbod, houdt het Cultuurpunt daarom op woensdag 20 september open huis.
Open huis