Werk en inkomensondersteuning

Geld aan de waslijn
Hulp nodig bij het zoeken naar werk? Kom naar het Werkplein AA. Voor vragen over werken in Aalsmeer en Amstelveen of het bekijken van vacatures kun je langskomen bij het Werkplein AA.

Het Werkplein AA is voor werkzoekenden en werkgevers in Amstelveen en Aalsmeer. Daar komen vraag en aanbod van werk en vacatures bij elkaar. Kom langs op Laan Nieuwer-Amstel 1 in Amstelveen, bel met (020) 540 49 11 of kijk op de website van Werkplein AA: www.WerkpleinAA.nl.

Inkomensondersteuning

Iedereen zonder of met een te laag inkomen valt onder de Participatiewet. Die wet is bedoeld om zoveel mogelijk mensen, met of zonder beperking, werk te laten vinden. Heeft u behoefte aan inkomensondersteuning? U kunt hiervoor terecht bij het Amstelveenloket op Laan Nieuwer-Amstel 1 in Amstelveen.

Openingstijden Amstelveenloket.

Kunt u een pdf bestand niet lezen?

Op deze pagina (en onderliggende pagina's) kunt u een aantal pdf bestanden vinden. De gemeente wil dat alle pdf bestanden voor iedereen leesbaar zijn en is daarom hard aan het werk om alle bestanden te vernieuwen. Mocht een bepaalde pdf niet leesbaar zijn voor u, dan kunt u een vernieuwde versie opvragen via het contactformulier (rechts onder). Vermeld daarbij duidelijk op welke pagina u deze pdf aangetroffen heeft.