Begraafplaats Aalsmeer

Begraafplaats
De gemeentelijke begraafplaats is gelegen aan de Ophelialaan 232-A, 1431 HS Aalsmeer. Naast het prachtig aangelegde “Seringenpark” en met uitzicht op de Stommeermolen. De ingang is tegenover de Open Hof Kerk van de protestantse gemeente Aalsmeer. De begraafplaats is geopend van 9.00 uur tot zonsondergang. In de Beheersverordening algemene begraafplaats zijn de regels van de gemeentelijke begraafplaats vastgelegd. Op het informatiebord bij de begraafplaats kunt u enkele van deze regels ook lezen.

Elke dinsdagochtend is er inloopochtend van 10.00 – 12.00 in de aula van de begraafplaats.

Meer informatie

Het beheer wordt vanwege de nauwe samenwerking tussen Aalsmeer en Amstelveen, uitgevoerd door Zorgvlied (gemeentelijke begraafplaats van Amstelveen te Amsterdam).
E-mail: zorgvlied@amstelveen.nl te Amsterdam. Telefoonnummer: (020) 540 4927.

Kunt u een pdf bestand niet lezen?

Op deze pagina (en onderliggende pagina's) kunt u een aantal pdf bestanden vinden. De gemeente wil dat alle pdf bestanden voor iedereen leesbaar zijn en is daarom hard aan het werk om alle bestanden te vernieuwen. Mocht een bepaalde pdf niet leesbaar zijn voor u, dan kunt u een vernieuwde versie opvragen via het contactformulier (rechts onder). Vermeld daarbij duidelijk op welke pagina u deze pdf aangetroffen heeft.